Ontdek, verdiep en versterk

Navigeer door de wereld van merkstrategie, marketing en communicatie. Onze trainingen, variërend van Discovery tot Full-Focus en Booster sessies, zijn zorgvuldig samengesteld om jouw kennis en ondernemersvaardigheden, of dat van je team te versterken. Alle sessies zijn zowel als open inschrijving als incompany training te boeken, waardoor ze flexibel zijn afgestemd op jouw behoeften en die van je organisatie.

Warp snel naar:
Discovery sessies | Full-Focus sessies | Booster sessies

Discovery sessies

Begin je reis met onze Discovery sessies. Hier krijg je een introductie tot de kernconcepten van merk-, marketing- en communicatiestrategie. Ideaal voor degenen die hun eerste stappen zetten in deze boeiende wereld.

Full-Focus Masterclass sessies

Ga verder dan de basis met onze Full-Focus sessies. Deze intensieve meerdaagse trainingen bieden een diepgaande duik in geavanceerde strategieën en technieken. Perfect voor degenen die hun kennis naar een hoger niveau willen tillen.

Booster sessies

Verrijk je kennis met onze Booster sessies. Of je nu je bestaande kennis wilt opfrissen, verdiepen of je wilt concentreren op een specifiek thema, deze sessies zijn ontworpen om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

Wat zeggen onze klanten?

 • Boris Cornelissen
  De tweedaagse samenwerking met Just Rocket Science heeft ons ontzettend veel tijd bespaard en vooral richting gegeven. We zaten met ons bedrijf EnergiQ Ondernemen in een transitie toen Roy op ons pad kwam. Zijn manier van werken zorgde direct voor structuur in onze denkrichting en maakte onze koers helder. Voor mij voelde het als een trechter waar al onze ideeën en plannen ingingen, met als resultaat een concreet merk met een sterke visie en doelstelling. Roy zet je continu aan het denken en zoekt graag de 'stretchzone' op. Na twee dagen intensief samenwerken hadden we een canvas dat de basis vormt voor onze vernieuwde onderneming. Een raket die niet alleen de juiste koers bepaalt voor ons merk, maar ook de basis legt voor de manier waarop we die koers volgen. Dit canvas is nu de basis voor onze besluitvorming. Als iets niet in lijn is met het canvas, dan past het niet bij wat we willen uitstralen en bij onze ondernemingsactiviteiten. Roy heeft met zijn kennis en creativiteit de juiste snaar geraakt, waardoor onze raket naar een hogere versnelling is geschakeld. We zijn ervan overtuigd dat dit niet de laatste keer zal zijn dat we van Roy's expertise gebruik zullen maken.
 • Maarten Kirkels
  Mijn oprechte complimenten voor jouw manier van training geven en het op een luchtige manier bewust maken van het belang van een merkstrategie. Je gebruikt heldere hulpmiddelen en handvatten. Hermans heeft huiswerk, letterlijk en figuurlijk!
 • Jerome van Zeijl
  Hele praktische manier om naar je merk te kijken en simpel toepasbaar. Roy combineert een diepe kennis met een easygoing stijl in het begeleiden van de groep.
  Jerôme Van Zeijl (Eigenaar)
  Jerome van Zeijl | MKB Business Mentor
 • Emillie vanlier
  Goed uitgelegd en heel veel handvatten gekregen. Strategie heel tastbaar en bruikbaar. Boekwerk dat we ingevuld hebben tijdens de Masterclass is makkelijk om terug te lezen, bevat goede handvatten en acties om te plannen.
 • Wouter Vallen
  Duidelijk doordachte en prettige Masterclass in een rustig tempo. Handvatten gekregen waar ik door getriggerd ben om er verder mee te gaan. Blij dat ik heb deelgenomen.
 • Ruud Puts
  Ik heb in deze Masterclass inzicht gekregen in onze merkwaarden en veel handvatten om mee te nemen en een krachtig merk neer te zetten.
  Ruud Puts (Eigenaar)
  Timmerbedrijf Har Puts / Halu Kozijnen

Jouw succes is onze missie!

Verrijk je kennis met onze energieke trainingen. Van Discovery tot Full-Focus en Booster sessies, onze modules zijn specifiek ontworpen om jouw marketing- en merkstrategie te versterken.

Op zoek naar professioneel merkadvies voor het verfijnen van je merkidentiteit? Onze expertise biedt praktische inzichten die essentieel zijn voor een effectieve merkpositionering.

Op zoek naar deskundige begeleiding in merk-, marketing- en communicatiestrategie? Van concept tot uitvoering, helpen wij om de ambities van je organisatie te verwezenlijken.

Laat je inspireren door ons energieke verhaal. We delen boeiende inzichten en verhalen over merkdenken. Een unieke ervaring die je publiek zal raken, boeien en aanzetten tot actie en reflectie.