Merkstrategie en duurzaamheid

Bouw aan een toekomstgericht merk.

Als ondernemer of managementteamlid begrijp je hoe essentieel een sterk merk is voor het succes van je organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat je merk niet alleen relevant is in het heden, maar ook in de toekomst?

In deze workshop gaan we dieper in op de synergie tussen merkstrategie en duurzaamheid. We leren je hoe je jouw merkvisie kunt verankeren in een duurzame context, zodat je niet alleen waarde creëert voor je bedrijf, maar ook voor de wereld om ons heen.

Herken je dit in jouw organisatie: Losse campagnes die niet op elkaar aansluiten? We laten zien hoe een samenhangende merkstrategie dit kan voorkomen. En duurzaamheid gaat niet alleen over afval scheiden of zonnepanelen. Ontdek waarom het boeiender is dan je misschien nu denkt.

Waar gaat het over?

Deze Discovery workshop draait om het bouwen van een toekomstgericht merk met duurzaamheid als kern. We richten ons minder op het proces en het ‘hoe’, en meer op het ‘waarom’ en de uitkomst. Hier zijn enkele belangrijke aspecten die we behandelen:

Kansen benutten
Hoe kun je duurzaamheid strategisch inzetten om kansen te pakken? Denk aan nieuwe markten, betrokken klanten, en innovatieve partnerschappen. 

Slim investeren in duurzaamheid
Veel ondernemers denken dat duurzaamheid alleen maar geld kost. Maar wat als je duurzaamheid juist kunt inzetten om waarde te creëren? We laten zien hoe duurzaamheid een investering kan zijn die zichzelf terugbetaalt. 

Voorop lopen
Concurrentievoordeel gaat verder dan alleen de goedkoopste zijn. Ontdek hoe een duurzame merkstrategie je helpt om voorop te lopen in een snel veranderende wereld. 

Aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt
Ervaar je als bedrijf krapte op de arbeidsmarkt krapte? Leer hoe duurzaamheid je helpt om talent aan te trekken én te behouden. 

 

Concreet resultaat

Aan het einde van deze workshop loop je niet alleen weg met een dieper inzicht in hoe merkstrategie en duurzaamheid elkaar kunnen versterken, maar ook met een praktisch actieplan. Dit actieplan heb je zelf opgesteld met behulp van onze speciaal ontwikkelde canvassen, die je stap voor stap begeleiden bij het vormgeven van jouw toekomstgerichte merkstrategie. Je leert hoe je duurzaamheid kunt integreren in elk aspect van je bedrijf, van interne processen tot klantinteracties.

Deelnemers ontvangen:

  • Een helder startpunt voor een merkstrategie die duurzaamheid omarmt.
  • Persoonlijke inzichten in hoe duurzaamheid kan bijdragen aan de groei en innovatie van je merk.
  • Concrete handvatten en technieken om duurzaamheid te verankeren in je organisatie.
  • Een netwerk van gelijkgestemden; andere vooruitstrevende ondernemers en leiders met wie je kennis en ervaringen kunt delen.

Met deze tools en kennis ben je klaar om jouw merk te transformeren in een krachtige speler die niet alleen economisch, maar ook maatschappelijk waarde creëert. 

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Ben jij ondernemer, onderdeel van een directieteam of managmentteam? Mis dan niet deze kans om meer te leren over merkstrategie en duurzaamheid. Formuleer je eigen blauwdruk voor een duurzame strategie en bouw samen met je organisatie aan een toekomstgericht merk.

Wie verzorgt de workshop?

Deze Discovery workshop over merkstrategie en duurzaamheid wordt verzorgd door Roy van de Moosdijk | Just Rocket Science en Mirjam van SOW Sustainability. Samen delen zij hun expertise om jouw merk op een duurzame manier naar nieuwe hoogten te tillen.

Wat zijn de kosten?

  • Bedrijven met minder dan 10 medewerkers: € 995,- ex BTW per persoon, inclusief een bonus van 4 uur, 1-op-1 sparringssessie cadeau*.
  • Bedrijven met 10 of meer medewerkers: € 1.450,- ex BTW per persoon, inclusief een bonus van 4 uur sparringssessie, 1-op-1 sparringssessie cadeau, inhoudelijke ondersteuning en implementatieadvies.
  • Elke extra persoon betaalt € 995,- ex BTW per persoon.

*Waarom deze bonus? Wij, Mirjam en Roy, weten ook dat impact van een training soms klein is omdat jij als deelnemer weer snel in de dagelijkse uitdagingen verzand. Met deze sparringssessies zorgen wij ervoor dat jij ook echt aan de slag gaat na deze inspiratie- en trainingsdag. Hiermee maken wijzelf dus onze impact tastbaar!

Wanneer vind de workshop plaats?

De workshop vindt plaats in het najaar van 2024. Wanneer je interesse hebt, laat het ons weten, dan stemmen wij een datum met je af wanneer de groep compleet is. Zorg dat je erbij bent en bouw aan een merk dat niet alleen vandaag, maar ook morgen impact maakt! 🌱🚀

Aanmelden of meer informatie? Neem nu contact op!

Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze workshop of wil je meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!