Discovery sessie

Personal Branding

In deze training over Personal Branding duiken we in de wereld van merkidentiteit. Je leert hoe jouw unieke kwaliteiten niet alleen je professionele ontwikkeling kunnen stimuleren, maar ook hoe deze kunnen bijdragen aan het succes van je organisatie. We bespreken hoe je jouw eigen merk kunt ontdekken, ontwikkelen en effectief kunt inzetten om je carrière te bevorderen.

Een sterk persoonlijk merk
Personal Branding is het proces van jezelf positioneren als een merk, waarbij je unieke talenten, vaardigheden en persoonlijkheid centraal staan. In deze training ontdek je hoe je deze elementen kunt inzetten om je te onderscheiden in je vakgebied. We verkennen hoe je door authenticiteit en strategische zelfpresentatie een sterk persoonlijk merk kunt opbouwen dat resoneert met je professionele ambities.

Wat is Personal Branding?

Personal Branding draait om het zien van jezelf als een merk, waarbij je unieke kwaliteiten en ambities richting geven aan jouw professionele pad. Een sterk persoonlijk merk helpt je om je te onderscheiden van anderen en authentiek over te komen, wat essentieel is in de zakelijke dienstverlening.

 

Voordelen van Personal Branding

 • Het geeft richting aan je professionele ontwikkeling.
 • Het maakt duidelijk wie je bent, wat je onderscheidt en het beïnvloedt hoe anderen jou zien.
 • Het helpt je om je te onderscheiden in de markt en concurrentievoordeel te behalen.
 • Het maakt marketing persoonlijker en vergroot herkenbaarheid bij klanten.
 

Versterk je merkidentiteit en draag bij aan het werkgeversmerk

In een wereld waar onderscheid cruciaal is, biedt Personal Branding de sleutel tot succes. Deze training is ontworpen om zowel medewerkers als organisaties te versterken door het ontwikkelen van persoonlijke merken die resoneren met de bedrijfscultuur en -missie.

Een sterk persoonlijk merk
Personal Branding is het proces van jezelf positioneren als een merk, waarbij je unieke talenten, vaardigheden en persoonlijkheid centraal staan. In deze training ontdek je hoe je deze elementen kunt inzetten om je te onderscheiden in je vakgebied. We verkennen hoe je door authenticiteit en strategische zelfpresentatie een sterk persoonlijk merk kunt opbouwen dat resoneert met je professionele ambities.

Bedrijfsbelang van Personal Branding
Hier richten we ons op het belang van Personal Branding binnen de organisatie. Sterke persoonlijke merken van werknemers versterken het algehele werkgeversmerk, verbeteren de interne en externe perceptie van de organisatie, en dragen bij aan de algehele marktpositie. Deze training toont aan hoe individuele branding kan leiden tot collectief succes.

Identiteit en authenticiteit
Authenticiteit is de hoeksteen van effectieve Personal Branding. In dit deel van de training leer je hoe je je ware zelf kunt integreren in je professionele uitstraling. We bespreken het belang van authenticiteit in het bouwen van vertrouwen en het creëren van duurzame relaties in je carrière.

Zichtbaarheid vergroten met je persoonlijke merk
Deze module gaat over het vergroten van je zichtbaarheid door middel van je persoonlijke merk. Je leert technieken om je brand effectief te communiceren en te versterken via verschillende kanalen, waaronder sociale media, netwerkevenementen en persoonlijke interacties. We bespreken ook hoe je je persoonlijke merk online consistent kunt houden.

De Groei van je persoonlijke merk
De groei van je persoonlijke merk is een doorlopend proces. In dit onderdeel leer je hoe je je merk kunt aanpassen en laten evolueren met je veranderende professionele doelen en marktontwikkelingen. We bespreken strategieën voor levenslang leren en aanpassen, waardoor je persoonlijke merk altijd actueel en relevant blijft.

Elk onderdeel van de training is zorgvuldig ontworpen om deelnemers uitgebreid te begeleiden bij het ontwikkelen van een krachtig en authentiek persoonlijk merk.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is perfect voor iedereen die zijn of haar persoonlijke merk wil ontwikkelen en versterken, maar ook voor ondernemers die met behulp van medewerkers, het imago van hun werkgeversmerk willen verbeteren.

 

Wat levert deze training op?

 • Je krijgt een duidelijk beeld van je ambities, talenten, en kwaliteiten die jou als professional uniek maken.
 • Je leert hoe je jouw unieke eigenschappen kunt vertalen naar sterke, overtuigende presentaties en boodschappen, zowel online als offline.
 • Je ontwikkelt de vaardigheid om jezelf op een authentieke en effectieve manier te presenteren, waardoor je sneller je professionele doelen bereikt.
 • Je leert hoe jouw persoonlijke merk in lijn kan zijn met en kan bijdragen aan het versterken van het werkgeversmerk van je organisatie.

Data training Personal Branding

Datum Locatie Tijd
Do 22 augustus 2024 ECI 9, Roermond 09.00u - 14.00u
Do 24 oktober 2024 ECI 9, Roermond 09.00u - 14.00u

 

Specificaties

Alle sessies zijn zowel als open inschrijving als incompany training te boeken, waardoor ze flexibel zijn afgestemd op jouw behoeften en die van je organisatie.

Tijdsduur sessie: dagdeel
Aantal deelnemers: 6 tot 8 personen
Open inschrijving: € 675 per persoon, lunch inbegrepen
Incompany training: op aanvraag

 

Aanmelden of meer informatie? Neem nu contact op!

Heb je interesse om deel te nemen aan deze training, wil je een optie reserveren of wil je meer informatie? Laat gerust een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bij 6 of meer aanmeldingen gaat de training definitief door.


 • Boris Cornelissen
  De tweedaagse samenwerking met Just Rocket Science heeft ons ontzettend veel tijd bespaard en vooral richting gegeven. We zaten met ons bedrijf EnergiQ Ondernemen in een transitie toen Roy op ons pad kwam. Zijn manier van werken zorgde direct voor structuur in onze denkrichting en maakte onze koers helder. Voor mij voelde het als een trechter waar al onze ideeën en plannen ingingen, met als resultaat een concreet merk met een sterke visie en doelstelling. Roy zet je continu aan het denken en zoekt graag de 'stretchzone' op. Na twee dagen intensief samenwerken hadden we een canvas dat de basis vormt voor onze vernieuwde onderneming. Een raket die niet alleen de juiste koers bepaalt voor ons merk, maar ook de basis legt voor de manier waarop we die koers volgen. Dit canvas is nu de basis voor onze besluitvorming. Als iets niet in lijn is met het canvas, dan past het niet bij wat we willen uitstralen en bij onze ondernemingsactiviteiten. Roy heeft met zijn kennis en creativiteit de juiste snaar geraakt, waardoor onze raket naar een hogere versnelling is geschakeld. We zijn ervan overtuigd dat dit niet de laatste keer zal zijn dat we van Roy's expertise gebruik zullen maken.
 • Maarten Kirkels
  Mijn oprechte complimenten voor jouw manier van training geven en het op een luchtige manier bewust maken van het belang van een merkstrategie. Je gebruikt heldere hulpmiddelen en handvatten. Hermans heeft huiswerk, letterlijk en figuurlijk!
 • Jerome van Zeijl
  Hele praktische manier om naar je merk te kijken en simpel toepasbaar. Roy combineert een diepe kennis met een easygoing stijl in het begeleiden van de groep.
  Jerôme Van Zeijl (Eigenaar)
  Jerome van Zeijl | MKB Business Mentor
 • Emillie vanlier
  Goed uitgelegd en heel veel handvatten gekregen. Strategie heel tastbaar en bruikbaar. Boekwerk dat we ingevuld hebben tijdens de Masterclass is makkelijk om terug te lezen, bevat goede handvatten en acties om te plannen.
 • Wouter Vallen
  Duidelijk doordachte en prettige Masterclass in een rustig tempo. Handvatten gekregen waar ik door getriggerd ben om er verder mee te gaan. Blij dat ik heb deelgenomen.
 • Ruud Puts
  Ik heb in deze Masterclass inzicht gekregen in onze merkwaarden en veel handvatten om mee te nemen en een krachtig merk neer te zetten.
  Ruud Puts (Eigenaar)
  Timmerbedrijf Har Puts / Halu Kozijnen