Merkadvies voor jullie organisatie

Ons advies richt zich op het verenigen van alle neuzen binnen je organisatie. We benadrukken dat merkdenken niet beperkt blijft tot één afdeling, maar een integraal onderdeel is van elk facet van de organisatie. Door verschillende disciplines samen te brengen, zorgen we ervoor dat de waarden van de organisatie en het merk in het DNA worden opgenomen.

In onze adviesrol betrekken we mensen van diverse afdelingen en de bestuurslaag. Door te brainstormen op de 'bruisvloer', verkennen we jullie krachten, competenties en waarden. We formuleren een duidelijke visie en missie en evalueren concurrenten en doelgroepen. Op deze dynamische plek, waar ideeën en innovatie ontstaan, creëren we samen de toekomst van jouw merk.

We brengen in kaart hoe jullie je eigen merk zien en hoe anderen het merk ervaren. Samen werken we aan de architectuur van het merk, bepalen de positie ten opzichte van de concurrentie en zetten de missie richting de doelgroep(en) die jullie willen bereiken. We onderzoeken de betekenis van jullie waarden voor klanten en hun merkbeleving, om te ontdekken wat jullie merk uniek maakt en waarop jullie het meest trots zijn.

Het Resultaat

Dit adviesproces van Just Rocket Science is een krachtig hulpmiddel om het merkdenken binnen je organisatie te verbeteren, waarbij de nadruk ligt op samenwerking, diversiteit en een diepgaand begrip van je merkidentiteit en -waarden. Aan het einde van ons adviestraject delen we ideeën en luisteren we naar elkaars feedback. Dit leidt tot een beter begrip van jullie merkidentiteit en hoe deze kan worden ingezet voor een krachtige positionering.

 

Voor wie is dit advies?

Dit advies is gericht op teams binnen bedrijven en organisaties, waarbij de betrokkenheid van verschillende disciplines, inclusief de bestuurslaag, cruciaal is.

 

Kenmerken van ons advies

  • Diepgaande focus op jullie merk tijdens een interactieve sessie.
  • Inzicht in de impact van merkdenken op jullie bedrijf en organisatie.
  • Creëert een stevige basis voor de positionering van jullie merk.
  • Stimuleert betrokkenheid en creëert ambassadeurs voor je organisatie.

Ben jij klaar voor een krachtig merkadvies? Neem nu contact op voor een kennismaking!

Wil je graag een adviestraject voor jouw organisatie afstemmen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Stuur gerust een berichtje of bel mij op 06-526 981 08!