Masterclass voor professionals

Deze 2-daagse Masterclass is perfect voor ondernemers, bestuurders en marketingcommunicatie professionals die methodisch aan de slag willen gaan en willen beginnen met merkdenken.

Het merk is een van de meest waardevolle attributen van je organisatie. Het is als ware het uithangbord waar jouw doelgroep en klant je aan herkent, zich mee kan identificeren en niet onbelangrijk, je mee weet te vinden wanneer het nodig is. In deze training leggen we samen de basis van het merkdenken en gaan we aan de slag met jouw merk-case. Op een inspirerende locatie neem ik je mee in de wereld van merkdenken en ga je aan het werk met jouw merk. Aan het einde van deze twee dagen heb je concrete handvatten om merkdenken te implementeren in jouw bedrijf of organisatie.

Merkdenken binnen jouw bedrijf

Met deze 1-daagse training gaan verschillende personen binnen jouw organisatie of bedrijf als team aan de slag.

Als organisatie wil je graag dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Dat is bij merkdenken niet anders. Daarom is het merk niet een afdeling communicatie of een enkele discipline binnen je bedrijf. Het belang van merkdenken moet bij elke afdeling binnen de organisatie doordrongen zijn. In de controle kamer van het merk moeten ook verschillende disciplines vertegenwoordigd zijn, zodat de waarden van de organisatie en het merk ook in het dna worden opgenomen. Daar gaan we mee aan de slag, zodat jullie als team weten welke stappen je moet zetten naar een sterk merk.

Zoek je een training op maat? Vraag naar de mogelijkheden.

Keynote spreker voor jouw evenement

Organiseer jij binnenkort een zakelijk evenement en zoek je een inspirerend verhaal over merkdenken als begin van jullie missie? Start your engine en ga mee op reis.

Wat heeft ruimtevaart te maken met merkdenken? Nou alles! Merkdenken gaat namelijk over visie ontwikkelen, ambitieuze doelen stellen en voorwaardelijke missies inzetten om je doelen te bereiken. Op een duurzame manier? Jazeker! In dit wonderlijke universum ligt misschien wel de sleutel voor jouw organisatie. 

Als Keynote spreker kun je mij boeken via het Sprekerscollectief, maar dat niet alleen. Het Sprekerscollectief is een geheel van sprekers, dagvoorzitters en mensen die een event voorzien van een toffe afsluiting en wrap-up. 

Advies en begeleiding in merkpositionering

Ga je beginnen met merkdenken of heeft je organisatie de eerste stappen gezet in het merkuniversum?

Dat is fijn om te horen, maar dan moet er waarschijnlijk wel nog het een en ander veranderen binnen je organisatie. En verandering, dat gaat meestal niet over één nacht ijs. Met (tijdelijke) ondersteuning vanuit Just Rocket Science gaan we samen aan de slag. Met behulp van mijn methodische aanpak zetten we gestructureerd een blijvend resultaat neer.